Yesterday

Igår var det skoterns dag. Eller bara ännu en dålig ursäkt för alla bönder att få supa sig redlösa. Det blev krogen för min del. Kvällen innehöll skålar med grymma brudar och grabbar och, såklart, dansken Torsten också tydligen. Fast först åt jag en fancy middag tillsammans med Sarah- pizza med vitlökssås. Inte mitt smartaste drag för kvällen kanske, men gott var det.


Förrätt, pizzasallad.


Elinor.


Emma.


Söta paret!


Elinor har missuppfattat det här med öl- man ska dricka ur flaskan, inte äta den.


Sussi och Micke.


Glada grabbar och en jäkla massa öl.


Ett gäng med glada tjejer!


Mer happy people.


Ja jo, jag var väl där också. Och kul hade jag.

Nått bra med mig.

Det som är så bra med mig är att jag dricker så jäkla sakta att krogen hinner stänga när jag bara druckit en öl. Billigt och bra, både för mig och eventuell öl-bjudare.

Happyyyy

Har du nånsin haft ett sånt där moment då du inser hur lycklig du är?

Det har jag. Alldeles nyss. Jag må inte ha någon att gosa med på kvällarna, men jag har ju allt annat. Och det räcker gott och väl.

Tänker ge er några bilder som ger mig ett leende på läpparna och ett rus i hela kroppen, hihi <3







Liten blev stor.

I fredags blev lilla Sarah 18 år. Det firade vi med en klassisk Sarahfest i fredags och krogen i lördags. Skänker ett tack till Nicklas som tog hand om min kamera hela helgen då jag var liite oförmögen till det själv. Ehe.
Här är ett urval av bilderna han tog i fredags! (Tror jag ska hyra honom som personlig kameraman. Med honom får ju kameran också vara med hela kvällen.)


Sanna var glad.


Jag var kalas.


Kalasungen.


Nicklas och Sarre (ehe).


Partypepp.


Partypepp.


Partypepp.


Tog förvånadsvärt många sånna här kort. What's up with denna pose, Meli?


Pickabooooo.


Kepsmeli kom fram. Jag har en tendens att ta kepsar när jag är lite på lyset.


Linus!


Spana in mitt plåster. Det är Batman på. Ingen var tuffare än mig!


Och så här ser väl en vanlig efterfest ut. Stackars Simon fick nagellack i ansiktet, kan tänka mig att det inte var alltför trevligt.

och nånstans där så blev jag den jag är nu

Tog en tripp bakåt i tiden ikväll och bestämde mig för att dela med mig. Det här är alltså bilder från 2006 och fram till för ett år sen. Kan ju konstatera att vi haft en del galna stunder, jag och mina vänner.



















Varför gjorde jag detta? Behövde påminna mig själv om att ta vara på de bra stunderna.
Och ja, att det faktiskt finns bra stunder.

Måndagmorgoon

Off to praktik strax. "På måndag kommer vi tillbaka, pigga och nyktra", sa vi i fredags. Vet inte om jag är något av det faktiskt.

Neeedå, skämt åsido.
Klart jag är pigg.



Ja

"Ett glas vin och en vän, allt annat känns så överdrivet."

Bildbomb lördag

För ovanlighetens skull så hängde kameran med hela lördagskvällen. Förrutom i taxin hem då, men det är en sorglig 700-kronorssaga som inte bör berättas.




Röd på tunga och läppar blev vi. Bacardi Breezer vattenmelon heter anledningen, bättre än läppstift. Håller hela kvällen. Rekommenderas starkt (Gott också!)


Vad är en förfest utan Sixten?












Födelsedagsbarn nummer ett




Här var det suddigt vill jag lova.




Födelsedagsbarn nummer två






Klockan blev dags-att-tänka-på-refrängen-och-åka-hem-och-varför-kan-du-aldrig-lära-dig-att-det-aldrig-funkar-att-tänka-"vi-fixar-skjuts-där-för-hem-tar-man-sig-alltid"






GIRLPÖWER

Alla onda ting kommer i tre

På tre månader har jag fått mitt hjärta utslitet och trampat på tre gånger, så om talesättet i rubriken stämmer är det dags att min otur vänder.

Snällarå?

Johnossi - Summerbreeze

Det kommer bli en lång dag

Vad kan man säga om gårdagen? Det gick snett på alla vis det kan gå snett. Och vad kan vi lära oss om gårdagen?
Börja inte kalasa klockan fem på efermiddagen. Alldeles för tidigt. Det blir inte bra då. Och prata inte allvar på fest. Det blir inte bra då heller. Och kombinera absolut inte dessa två. Det blir verkligen inte bra då.

Nåväl, enligt bilderna hade jag kul iallafall. Lägger väl upp dem så snart jag piggnat till. Vilket jag troligtvis inte kommer göra på ett bra tag.

RSS 2.0